uutiset
uutiset

Kuinka valita pyöräilykypärä

Aika: July 5th at 2:49pm

Pyöräilykypärän käyttö on tärkeä osa turvallista ajamista. Kypäriä on erilaisia. Monet kypärät on suunniteltu tietyntyyppisille polkupyörille. Pyöräilykypärää valitessasi sinun on otettava huomioon ajotapa, ajon ympäristöolosuhteet, pään sopiva asento ja tietysti budjettisi.

 

1. Valitse pyöräilysertifioitu kypärä. Pyöräilykypärille on olemassa useita standardeja, mukaan lukien monet erityiset kansalliset standardit ja kansainvälisesti tunnustetut standardit. Kiinassa China Sports Goods Industry Federation on julkaissut turvallisuusstandardit kypärille eri urheilulajeissa, mukaan lukien pyöräily, rullalautailu, lumilautailu, hevosurheilu jne.

 

2. Valitse sopiva pyöräilykypärä. Jotta kypärä olisi tehokas, sen on oltava sopiva. Kypärän tulee olla riittävän tiukka, jotta se ei putoa päästäsi törmäyksen sattuessa, mutta sallii kuitenkin pitkään-aikakautinen mukavuus.

 

3. Tarkista, että kypärä on otsasi puolivälissä. Jos putoat eteenpäin, haluat kypärän osuvan maahan kasvosi edessä. Älä laita kypärää takaisin päähän.

 

4. Kokeile sitä varmistaaksesi, että se sopii. Jos olet epävarma, hae apua. Oikea koordinointi on ratkaisevan tärkeää sen varmistamiseksi, että kypärä on paikallaan silloin, kun sitä todella tarvitset.

 

5. Valitse tapahtumaasi varten suunniteltu kypärä. On olemassa useita eri tyylejä kypäriä, jotka on suunniteltu erityisesti erityyppisille polkupyörille. Maantiepyöräkypärät ovat kevyitä pois päältä-maantie- ja maastopyöräilykypärät voivat tarjota enemmän suojaa, tyypillisesti mukaan lukien suojalasit ja turvallisemmat hihnat pitämään kypärä oikeassa asennossa äärimmäisten toimintojen aikana.

 

6. Valitse riittävän mukava pyöräilykypärä käytettäväksi koko ajoprosessin ajan. Jos et käytä kypärää, se ei suojaa sinua. Tarkista leukahihnat varmistaaksesi, ettäne ovat tarpeeksi tiukalla kypärän kiinnittämiseksi turvallisesti kaivamatta reikiä leukaasi tai kasvoihisi. Varmista päänauhan mukavuus ja/tai pehmuste.

 

7. Käytä aina pyöräilykypärää pyöräillessäsi. Jos pää koskettaa tietä tai maata, jopa matalalla-nopeus törmäykset voivat aiheuttaa merkittäviä vahinkoja.

 

Kuinka käyttää pyöräilykypärää oikein?

 

1. Löysää ensin kypärän säätönuppia vastapäivään, käytä sitä ja kiinnitä huomiota käyttöasentoon. Kypärän käyttäminen, jonka etuosa on otsaa alempana ja otsaa korkeampi, on väärä tapa käyttää sitä, ja se on myös erittäin ruma.

 

2. Kun olet käyttänyt kypärää oikeassa asennossa, säädänuppia myötäpäivään ja kiristä kypärää, kunnes se löystyy, kun otsa koskettaa kypärää;

 

3. Säädä hatun hihnan solki sormen leveydelle korvalehden alapuolelle;

 

4. Säädä salpa optimaaliseen asentoon. Varmista, että tunnet tiukkaa, kun avaat suusi ja löysät, kun suljet sen. Lukon tulee sijaita leuassa, ei leukaa vasten.