uutiset
uutiset

5 päätyyppiä kypärää

Aika: July 5th at 2:53pm

1、 Kypärän tyyppi

 

Moottoripyöräkypäriä on eri muotoisia, muttane ovat periaatteessa erottamattomianäistä viidestä kategoriasta: \"täyskypärä\", \"puolikypärä\", \"kasvojenkohotuskypärä\", \"yhdistelmäkypärä\" ja \"pois päältä\"-tiekypärä\". Eri kypärätyypit sopivat eri tyyleihin moottoripyöriin, mutta myös kunkin kypärätyypin turvallisuustaso on erilainen.

 

Täysi kypärä

 

Täyskypärä, kutennimestä voi päätellä, on täysin suljettu kypärä. Lukuun ottamatta tuulilaseja, jotka voidaan avata ja sulkea, kaikki muut osat ovat tiukasti kiinni, mikä tekee siitä yhden turvallisemmista kypärätyypeistä; Turvallisuuden kannalta sen sulkeminen varmistaa rakenteellisen kokonaislujuuden, ja samalla sisäiset puskurointikomponentit voidaan täyttää jokaiseen osaan ilman rakoja; Suunnittelun suhteen koko kypärä käyttää integroitua suunnittelujärjestelmää, joka voi helpommin vähentää tuulenvastusta ja parantaa kypärän lujuutta; Melunhallinnan kannalta täysi kypärä helpottaa pyöräilyn melun hallintaa, koska aukkoja ei ole liikaa. Sen haitat ovat kuitenkin myös ilmeisiä. Ensinnäkin puhuminen on epämukavaa. Riippumatta siitä, missä ajat, kohtaat kieliviestintäongelmia. Täyskypärä voi korkeintaannostaa linssejä, mutta koska kypärä on edelleen suussa, sen on silti puhuttava äänekkäästi, jotta muut kuulevat selvästi; Toiseksi, kun pysäköit ja haluat tupakoida, juoda vettä tai syödä, sinun on otettava se pois joka kerta, mikä voi olla melko hankalaa; Kolmanneksi se on suhteellisen kuuma integroidun rakenteen vuoksi. Vaikka lisäisit kypärään kohtuullisen ilmakanavan, se voi vain jäähdyttää päätäsi pyöräilyn aikana. Liikennevaloja odotellessa ei kuitenkaan ole tuulta viilentämään, mikä tuntuu erittäin happamalta ja virkistävältä.

 

2. Puolikypärä

 

(1) A 3/4 kypärä, lukuun ottamatta kasvo- ja leukaosia, säilyttää vain 3/4 pään. Tämäntyyppisessä kypärässä on perussuojaus ja se on helppo käyttää, mutta myös sen haitat ovat merkittäviä. Tämän kypärän turvallisuus on suhteellisen huono, sillä se suojaa vain osaa päästäsi, ilman kasvojen ja leukaa suojaa, ja on mahdollista jarruttaa auton kaatumisen jälkeen.

 

(2) Guapi-kypärät olivat alun perin yleisesti lentäjien käytössä. Voit katsoa lentäjiä toisen maailmansodan aikana, jotka kaikki olivat Guapi-kypäriä. Nykyäänniitänähdään yleisemmin Harley Knightsissa ja joissakin Prince Knightsissanahkahousuissa ja -liiveissä, iso parta sidottu kaulan ympärille ja voimakas Harley-tuuli puhaltaa kasvoihin. Edut ovat itsestään-ilmiselvää, ja jutteleminen ja juominen eivät vaikuta siihen. Perussuojauksen lisäksine ovat myös harvinaisia ​​koristeita. Tämän tyyppistä kypäräänähdään kuitenkin edelleen yleisesti sähköpyöräilijöissä, ehkä siksi, että se on kätevin eikä liian kuuma syy. Haitat ovat vielä mainitsemisen arvoisia? Se ei eroa paljon kypärän käyttämättä jättämisestä, mutta onnettomuus saa pääsinäyttämään ehjemmältä.

 

3. Irrota kypärä

 

Kypärän kuoriminen voidaan katsoa täyskypärän muodonmuutokseksi, mutta kypärän etuosasta tehdään moduuli, joka voidaan avata, sulkea ja pyörittää. Yleisesti ottaen facelift-kypärät ovat yleisempiä moottoripyöräilijöissä ja kaupunkipyöräilyssä, koskane on useimmiten varustettu kaksoislinsseillä. Kesällä pyöräillessä tai muissa valoissanaamio voidaan työntää ylös ja aurinkolasit vetää alas, jolloin moottoripyöräilijöiden on kätevää kysyä reittiohjeita ja juoda vettä ulos lähtiessään. Etuna on, että on monia aitoja kasvoja. Kunnaamari on vedetty alas, turvallisuus on myös taattu jossain määrin. Vaikka jäykkyys onkin hieman huonompi kuin täyskypärillä, on rakenteellisesti kohtuulliset facelift-kypärät myös erinomaiset suojattuna, loppujen lopuksine voivat tarjota kattavan suojan päähän. Kypärää ympäröivä suoja, mutta kypärän haittana on, että se pyörittää kasvoja, mikä heikentää yleistä jäykkyyttä ja turvallisuutta; Toiseksi moduuleja, kuten aurinkolasit ja metallikiinnikkeet, on lisätty, mikä lisää kokonaispainoa; Kolmanneksi, soveltuvien skenaarioiden huomioon ottamiseksi facelift-kypärässä käytetään usein liukusolkia kiinnitykseen, mutta liukusolkien turvallisuus ei ole yhtä hyvä kuin kaksois-D:n.-soljet, jotka voivat aiheuttaa sen, että solki putoaa, kun autoa heitetään.

 

4. Yhdistelmäkypärä

 

Yhdistelmäkypärä, kutennimestä voi päätellä, on modulaarinen yhdistelmäkypärä. Jotkut hyvin-Kiinassa tunnettuja kypäriä ovat BELLin rogue-kypärä, SHARKin ja Scorpionin haamukypärä. Yhdistelmäkypärät on johdettu puolikypäristä, kuten tästä rogue-kypärästä, joka on itse asiassa muunnos melonin ihokypärästä. Melonin ihokypärän pohjalta on lisätty taka-aivojen kansi ja suusuojus, kun taas haamukypärä on johdettu 3:sta/4 kypärä ja lisää maskin komponentin

 

Tämäntyyppisen kypärän tarkoitus on itse asiassa murtaa puolikypärän luontainen muoto ja löytää sen myyntipisteet useammissa automalleissa. Jos esimerkiksi luulit aiemmin, että Guapi-kypärä sopisi vain Harleyyn, mutta ostit uuden retromallin, jolla on vähemmän autenttinen tyyli, voit valita tämän roistokypärän tai haamukypärän; Vaikka se sopii useimpiin automalleihin, turvallisuus on parantunut jonkin verran. Vaikka tämä parannus on mitätön, parannusta on todellakin jonkin verran. Loppujen lopuksi on olemassa joitakin moduuleja, jotka voivat tarjota suojaa. Haittapuoli on tietysti myös ilmeinen. Ensinnäkin turvallisuus on riittämätön, koska modularisointi johtaa liian moneen liitososaan ja liitososien lujuus on yleensä rajallinen, mikä voi aiheuttaa onnettomuustilanteessa irtoamista tai antaa rajoitetun suojan ensimmäisen törmäyksen aikana. Liitososien muodonmuutoksen jälkeen ei kuitenkaan voida taata toisen iskun suojalujuutta. Siksi tämä kypärätyyppi sopii matalalle-nopea pyöräily kaupungeissa, mikä on sekä komeaa että muodikasta.

 

5. Off road kypärä

 

Ulkonäkö pois-tiekypärät eroavat merkittävästi tavallisista kypäristä, joista ilmeisin on reunuksen lisääminen ja suuaukon lisääminen, mikä edellyttää itsenäisten tuulilasien käyttöä. Tällä kertaa emme aio puhua liikaa-tiekypärät, koskane ovat ammattimaisempia. Puhumme pääasiassa off-vaihtoehdosta-tiekypärät - vetokypärä.

 

Rallikypärän ulkonäkö on samanlainen kuin off-tiekypärä, mutta se ratkaisee itsenäisten tuulilasien ja suun ongelman. Maastokypärät soveltuvat pääasiassa maastokäyttöön-tiekentillä alhaisellanopeudella eikä tuulenvastusta tarvitse ottaa liikaa huomioon. Rallikypärät eivät kuitenkaan ole. Rallikypärät soveltuvat pääasiassa moottoripyörille ja joillekin päällystämättömille teille, joissa kaikissa yhdistyvät offin edut-tiekypärät. Sittenne integroidaan tavallisiin tiekypäriin, mikä säilyttää lisätuulilasien ja integroidun suunnittelun tarpeen. Ainutlaatuinen reunus-lisätty tiekypärä, joka varmistaa käytettävyyden eri sää- ja tieolosuhteissa moottoripyörien aikana. Lieri voi peittää sateen ja auringon, mutta se lisää tuulenvastusta korkealla-vauhtiajo, joten rallikypärä Sopiiko kypärä itsellesi? Täytyy itsekin kokeilla

 

Lyhyesti sanottuna kypärän valinta riippuu pääasiassa siitä, minkä tyyppisellä pyörällä haluat ajaa ja millaisissa tilanteissa ajat sillä. Viime kädessä sinun on päätettävä, mikä pyörästä sopii sinulle.