nieuws
nieuws

Hoe kies je een fietshelm?

Tijd: July 5th at 2:49pm

Het dragen van een fietshelm is een belangrijk onderdeel van veilig fietsen. Er zijn verschillende soorten helmen. Veel helmen zijn ontworpen voor specifieke soorten fietsen. Bij het kiezen van een fietshelm moet u rekening houden met het soort rit, de omgevingsomstandigheden van de rit, de juiste positie van het hoofd ennatuurlijk uw budget.

 

1. Kies voor een fietsgecertificeerde helm. Er zijn verschillendenormen voor fietshelmen, waaronder veel specifiekenationalenormen en internationaal erkendenormen. In China heeft de China Sports Goods Industry Federation veiligheidsnormen uitgevaardigd voor helmen voor verschillende sportactiviteiten, waaronder fietsen, skateboarden, snowboarden, paardrijden, enz.

 

2. Kies een geschikte fietshelm. Om een ​​helm effectief te maken, moet deze geschikt zijn. De helm moet strak genoeg zitten om te voorkomen dat hij bij een botsing van uw hoofd valt, maar moet wel lang mee kunnen gaan-comfort op termijn.

 

3. Controleer of de helm halverwege uw voorhoofd zit. Als je voorover valt, wil je dat de helm voor je gezicht de grond raakt. Plaats de helmniet terug op uw hoofd.

 

4. Probeer het om er zeker van te zijn dat het past. Als u hetniet zeker weet, zoek dan hulp. Een goede coördinatie is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de helm op zijn plaats zit wanneer u hem echtnodig heeft.

 

5. Kies een helm die speciaal voor jouw evenement is ontworpen. Er zijn verschillende soorten helmen die speciaal zijn ontworpen voor verschillende soorten fietsen. Racefietshelmen zijn licht van gewicht als ze uitgeschakeld zijn-race- en mountainbikehelmen kunnen meer bescherming bieden, meestal inclusief een veiligheidsbril en veiligere riemen om de helm tijdens extreme activiteiten in de juiste positie te houden.

 

6. Kies een fietshelm die comfortabel genoeg is om tijdens het hele rijproces te dragen. Als je geen helm draagt, beschermt deze jeniet. Controleer de kinbanden om er zeker van te zijn dat ze strak genoeg zitten om de helm veilig vast te zetten zonder gaten in uw kin of gezicht te graven. Zorg voor het comfort van de hoofdband en/of opvulling.

 

7. Draag tijdens het fietsen altijd een fietshelm. Als uw hoofd de weg of de grond raakt, zelfs laag-Snelheidsbotsingen kunnen aanzienlijke schade veroorzaken.

 

Hoe draag je een fietshelm correct?

 

1. Draai eerst de instelknop van de helm tegen de klok in los, draag hem en let op de draaghouding; Het dragen van een helm met de voorkant lager dan het voorhoofd en hoger dan het voorhoofd is de verkeerde manier van dragen, en het is ook erg lelijk.

 

2. Nadat u de helm in de juiste houding heeft gedragen, draait u de knop rechtsom en draait u de helm vast totdat deze iets loskomt wanneer het voorhoofd de helm raakt;

 

3. Stel de gesp van de hoedriem zo in dat deze zo breed mogelijk onder de oorlel ligt;

 

4. Stel de grendel af in de optimale positie. Zorg ervoor dat u zich strak voelt bij het openen van uw mond en los bij het sluiten. Het slot moet zich op de kin bevinden enniet tegen de kin.