nieuws
nieuws

5 belangrijke soorten helmen

Tijd: July 5th at 2:53pm

1. Helmtype

 

Motorhelmen zijn er in verschillende vormen, maar zijn in principe onlosmakelijk verbonden met deze vijf categorieën: ‘volledige helm’, ‘halve helm’, ‘facelifthelm’, ‘combihelm’ en ‘off-helm’.-racehelm\". Verschillende helmtypes zijn geschikt voor verschillende stijlen motorfietsen, maar ook het veiligheidsniveau van elk helmtype is anders.

 

Volledige helm

 

Een volledige helm is, zoals denaam al doet vermoeden, een volledig gesloten helm. Behalve de voorruiten die open en dicht kunnen, zitten alle overige onderdelen goed vast, waardoor het een van de veiligere helmtypes is; In termen van veiligheid garandeert de sluiting de algehele structurele sterkte, en tegelijkertijd kunnen de interne buffercomponenten zonder gaten in elk onderdeel worden opgevuld; Wat het ontwerp betreft, heeft de volledige helm een ​​geïntegreerd ontwerpschema, dat de windweerstand gemakkelijker kan verminderen en de stevigheid van de helm kan verbeteren; Op het gebied van geluidsbeheersing is een volledige helm gunstiger voor het beheersen van het geluid tijdens het fietsen, omdat erniet te veel gaten zijn. Denadelen ervan zijn echter ook duidelijk. Ten eerste is het lastig om te spreken. Waar u ook rijdt, u zult taalcommunicatieproblemen tegenkomen. Een volledige helm kan hoogstens alleen de lenzen optillen, maar omdat de mondnog steeds geblokkeerd wordt door de helm, moet hijnog steeds luid spreken zodat anderen het duidelijk kunnen horen; Ten tweede, als je parkeert en wilt roken, water drinken of eten, moet je hem elke keer uitdoen, wat behoorlijk lastig kan zijn; Ten derde is het relatief warm vanwege de geïntegreerde structuur. Zelfs als je een redelijk luchtkanaal op de helm toevoegt, kan deze alleen tijdens het fietsen je hoofd koelen. Bij het wachten voor de stoplichten staat er echter geen wind om af te koelen, wat erg zuur en verfrissend aanvoelt.

 

2. Halve helm

 

(1) Een 3/4 helm, exclusief de gezichts- en kindelen, behoudt er slechts 3/4 van het hoofd. Dit type helm biedt basisbescherming en is gemakkelijk te dragen, maar denadelen zijn ook aanzienlijk. De veiligheid van deze helm is relatief slecht, aangezien hij slechts een deel van je hoofd beschermt, zonder enige bescherming voor het gezicht en de kin, en de mogelijkheid bestaat om te remmenna een valpartij.

 

(2) Guapi-helmen werden oorspronkelijk veel gebruikt door piloten. Je kunt piloten tijdens de Tweede Wereldoorlog bekijken, allemaal Guapi-helmen. Tegenwoordig worden ze vaker gezien in Harley Knights en sommige Prince Knights, met leren broeken en leren vesten, een grote baard om denek gebonden en een sterke Harley-wind die in het gezicht waait. De voordelen zijn zelf-duidelijk, en kletsen en drinken hebben daar geen invloed op. Naast basisbescherming zijn het ook zeldzame decoraties. Dit type helm wordt tegenwoordig echternog steeds vaak gezien bij elektrische fietsers, misschien omdat dit de handigste enniet te warme reden is. Zijn denadelennog het vermelden waard? Het isniet veel anders dan hetniet dragen van een helm, maar een ongeluk zorgt ervoor dat je hoofd er intacter uitziet.

 

3. Verwijder de helm

 

Peel-off helmen kunnen worden beschouwd als een vervorming van volledige helmen, maar de voorste helft van de helm is gemaakt tot een module die kan worden geopend, gesloten en gedraaid. Over het algemeen komen facelifthelmen vaker voor bij motorrijders en stadsfietsers, omdat ze meestal zijn uitgerust met dubbele lenzen. In de zomer, tijdens het fietsen of bij ander licht, kan het masker omhoog worden geschoven en de zonnebrilnaar beneden worden getrokken, waardoor het voor motorrijders handig is om bij het uitgaan de weg te vragen en water te drinken. Het voordeel is dat er veel echte gezichten zijn. Nadat het maskernaar beneden is getrokken, is de veiligheid tot op zekere hoogte ook gegarandeerd. Hoewel de stijfheid iets slechter is dan die van integraalhelmen, bieden structureel redelijke facelifthelmen ook een uitstekende bescherming, ze kunnen immers een uitgebreide bescherming van het hoofd bieden. De omringende bescherming van de helm, maar hetnadeel van de helm is dat deze het gezicht roteert, wat resulteert in een afname van de algehele stijfheid en veiligheidsprestaties; Ten tweede zijn er modules zoals zonnebrillen en metalen sluitingen toegevoegd, waardoor het totale gewicht toeneemt; Ten derde maakt de facelifthelm, om tegemoet te komen aan de toepasselijke scenario's, vaak gebruik van schuifgespen voor bevestiging, maar de veiligheid van de schuifgespen isniet zo goed als die van de dubbele D-gespen, waardoor de gesp eraf kan vallen wanneer de auto wordt weggeslingerd.

 

4. Combinatiehelm

 

De combinatiehelm is, zoals denaam al doet vermoeden, een modulaire combinatiehelm. Sommige goed-Bekende helmen in China zijn onder meer de malafide helm van BELL, de spookhelm van SHARK en Scorpion. Combinatiehelmen zijn afgeleid van halve helmen, zoals deze malafide helm, die eigenlijk een variant is van de meloenhuidhelm. Op basis van de meloenhuidhelm zijn de achterste hersenbedekking en mondbedekking toegevoegd, terwijl de spookhelm is afgeleid van de 3/4-helm en voegt een maskercomponent toe

 

Het doel van dit type helm is eigenlijk om de inherente vorm van een halve helm te doorbreken en zijn verkooppunten op meer automodellen te vinden. Dacht je vroeger bijvoorbeeld dat de Guapi helm alleen geschikt was voor de Harley, maar heb je eennieuw retro model gekocht met een minder authentieke stijl, dan kun je kiezen voor deze malafide helm of spookhelm; Hoewel het geschikt is voor meer automodellen, is er een zekere verbetering in de veiligheid opgetreden. Hoewel deze verbetering verwaarloosbaar is, is er wel degelijk sprake van een zekere mate van verbetering. Er zijn immers enkele modules die bescherming kunnen bieden. Hetnadeel ligt uiteraard ook voor de hand. Ten eerste is de veiligheid onvoldoende omdat modularisering tot te veel verbindingsdelen leidt en de sterkte van de verbindingsdelen doorgaans beperkt is, wat bij ongevallen tot onthechting kan leiden of bij de eerste botsing een beperkte bescherming kan bieden. Na de vervorming van de verbindingsdelen kan de beschermingssterkte van de tweede botsing echterniet worden gegarandeerd. Daarom is dit helmtype geschikt voor laag-snelfietsen in steden, dat zowel mooi als modieus is.

 

5. Off-roadhelm

 

Het uiterlijk van uit-weghelmen verschillen aanzienlijk van die van gewone helmen, met als meest voor de hand liggende de toevoeging van een rand en een grotere mondruimte, waarvoor het gebruik van onafhankelijke voorruiten vereist is. Deze keer zullen weniet te veel over uit praten-weghelmen omdat ze professioneler zijn. We zullen het vooral hebben over een variant van uit-weg helmen - de trekhelm.

 

Het uiterlijk van een rallyhelm is vergelijkbaar met dat van een off-helm-weghelm, maar het lost het probleem van onafhankelijke voorruiten en mond op. Off-road helmen zijn vooral geschikt voor offroad-gebruik-wegvelden, met lage snelheid en zonder al te veel rekening te houden met de windweerstand. Rallyhelmen zijn dat echterniet. Rallyhelmen zijn vooral geschikt voor motorfietsen en sommige onverharde wegen, die allemaal de voordelen van off-road combineren-weg helmen. Vervolgens worden ze geïntegreerd met gewone weghelmen, waardoor er behoefte blijft aan extra windschermen en een geïntegreerd ontwerp. De unieke rand van de off-weghelm is toegevoegd, waardoor de bruikbaarheid van verschillende weersomstandigheden en wegomstandigheden tijdens motorfietsen wordt gegarandeerd. De rand kan regen en zon tegenhouden, maar verhoogt de windweerstand tijdens hoge temperaturen-snel rijden, dus de rallyhelm Is de helm geschikt voor zichzelf? Ik moet het zelf proberen

 

Kortom, hoe je een helm kiest, hangt vooral af van het type fiets waarop je graag rijdt en bij welke gelegenheden je ermee rijdt. Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen welke voor jou geschikt is.